onsdag den 29. juni 2011

Asger Willy in The Sun

Så vender vi snart næsen hjem til Danmark, det har været den skønneste ferie.
Asger Willy har nydt det, bare tæer, solcreme i håret, solbriller på næsen, citronis i solen, sand mellem fingerne og dejlige lure i skyggen af oliventræerne.





tirsdag den 28. juni 2011

Blogging fra iPhonen

Så sejt.... Har lige opdaget denne app.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 27. juni 2011

ferie blogging

Asger Willy sover, min kæreste slapper af så jeg har, igen, sat mig på tarressen med en Frappe og min computer, det er virkeligt dejligt og afslappendene.

Her er lidt ferie billeder:
Asger Willy på opdagelse på Tarressen

Mine fede Adidas sneakers har jeg heldigvis ikke haft på siden vi landede.

Solnedgangen fra vores værelses tarresse, smukt. Og AW i sin klapper.



Vores "strand", mindre børnevenlig...

lørdag den 25. juni 2011

status p.t....

åh hvor er livet skøøøønt, her er fantastisk, elsker ferie.

onsdag den 22. juni 2011

Pusleren...

Jeg havde virkeligt svært ved at finde en pusletakse jeg kunne li´ da jeg skulle have sådan en. Jeg købte en som jeg aldrig rigtig blev glad for, så jeg syede for nogle måneder siden en ny, som jeg er vildt glad for.
Jeg har syet den af et kludetæppe fra jysk sengetøj, en kraftig lynlås, en gang stofrester, nogle sejlmager ringe, kæder fra en tømmerhandel og en lang anoraksnor.


Guess what

...jaaaaaaa vi skal på ferie.
Vi havde planlagt ferie i de her uger. 10 dage til Sverige, uden planer. Vi ville bo på forskellige små hoteller, campinghytter, bed and breakfast og nogle dage på en af vores venners fantastiske ø uden strøm, med den smukkeste udsigt, men vejrudsigten er virkelig dårlig for den slags ferie, så i mandags bestilte vi en ferie til de varme lande...     S K Ø N T.
Asger Willy er klar, han har fået nye solbriller, en UV badedragt, en hel pakke svømmebleer, solcreme og en ny gul gravko.
Der bliver nok ikke så meget tid til Blogging, men smider nok et par billeder af palmer, strand og sol.

tirsdag den 21. juni 2011

She's a Rainbow

Jeg ELSKER den her sang af Rolling Stones, som var intro sangen til Super Karle, mit ynglings program da jeg var barn. Selve programmet blev optaget i 1968 men vist igen på Dr1 i 1991. Hvis du ikke kender Super Karla eller bare gerne vil se hende igen, så se med her...

Rammerne her er en gave jeg har lavet til en student, tænkte at de ville være fine til alle hue/blomster/hestevogns - billederne. Det er almindelige trærammer fra IKEA som jeg har betrukket med stof. Billederne i rammerne er nogle jeg fik fremkaldt fordi de her havde åbningstilbud på 100 af det samme billed for 0,- Haps.

Asger Willy hjalp med indpakningen.


Forsøg número dos

Jeg har igen forsøgt mig med perler, prøvede for nogle dage siden at lave et hjerte, det er så fint og hænger på min opslagstavle... Nu har jeg prøvet at lave en skål, og den er også blevet så fin... Det eneste problem er at de hvide perler har taget farve af olivenolien og er blevet lidt gule, måske jeg har brugt lidt for meget olie.

De pink perler i bunden skulle have lignet et hjerte... men en pink klat er da også meget sødt. Næste forsøg bliver med klar olie og i en meget større form.

efterligning af arvestykket

Den her fine kasket har været min storebrors, og Asger Willy har fået lov til at låne den, den er desværre blevet for lille, så jeg har måtte lave en kopi af den, og den er faktisk blivet ret fin.



S P I S hagesmækken er også lavet af lidt af mine rester...

mandag den 20. juni 2011

hjemmedyrket selvtilfredshed...

Tomatsalat med HOME MADE basilikum. Ikke noget særligt, men for mig der ikke engang kan holde liv i en kaktus, er det ret stort.

Ler mellem tæerne...

Jeg kan, som mange andre, rigtig godt li´ keramik, fint, sart og feminint i fine farver.
I nordjylland ligger der en rigtig dygtig keramikker, hun kan lave tingene så spinkle at man næsten ikke tør røre dem. Hun hedder Dorthe Hansen og hendes butik/café ligger på landet, ca. 25 km uden for Skagen, i en gammel skole, super hyggeligt, med hjemmelavede kager og fantastisk latte. Man kan også købe lidt af hendes ting hos Stilleben i København.

Da Asger Willy var 2 måneder gammel fik jeg lavet de her skønne aftryk af hans fødder i den fineste lyseblå farve, min plan er at vi skal lave et nyt hvert år... indtil det bliver for meget.


søndag den 19. juni 2011

rester....

Jeg har rigtig mange stofrester, og engang imellem får jeg lavet noget af dem...


Som fx de her hagesmække


mønster i farver

Jeg har virkeligt meget fint stof, og noget af det er det her...


Der er lidt cirkus og sommer over det, og så er det super tøset så det bliver ikke Asger Willy der får glæde af det... Men måske en gang havehynder eller en opslagstavle...

fredag den 17. juni 2011

ich liebe liebe...

Jeg har været inde i byen (København) idag, for noget så uinspirerende som et tandlægebesøg... Men heldigvis havde jeg lidt tid, her er hvad der kom ud af det.


Jeg er tosset med Liebe´s ting og fandt så mange fine ting, men kom hjem med to skilte, det ene til vores gæstetoilet, jeg havde et magen til men det røg under en rengørring... og det andet er et "på gensyn" skilt til vores hoveddør.

torsdag den 16. juni 2011

eskimo kys og perler

...har stjålet den ide her og lavet det her hjerte som hænger på min opslagstavle, det er så nemt og hyggeligt, især hvis man kan få en gang eskimo kys mens man laver det.


sludder, sutter og citronmåne

Jeg har den dejligste veninde man kan ønske sig (min kusine, hvor heldig kan man lige være), vi er vokset op sammen, nærmest som søstre, altid været "best friends", nu bor vi 5 min. fra hinanden og er begge to blevet mor... SÅ FEDT.
Nå men hun, hendes smukke lille søn og hunde-Caja kom forbi med en surprise, blogger-kage for at fejre at jeg nu kan kalde mig blogger og en "give-away" -  billeder af os allesammen.



Case Mate

Jeg er ret glad for min iPhone og derfor skal den selvfølgelig se lækker ud.
Jeg bestilte de her to covers til den, det ene er med Pete & Jo og det andet er med et billed af Asger Willy som holder en firekløver...


 Se Pete & Jo coveret her - det er den model der hedder sasquatch, eller lav dit eget cover her.

onsdag den 15. juni 2011

...måske til en kølig sommeraften

Sidste torsdag åbnede Stilleben deres nye butik i Niels Hemmingsensgade 3,  og de havde det bedste åbningstilbud.
Ratzer uldplaid med grafisk mønster til 275 dkk. normalt 550,-
Jeg var så heldig at få fingrene i et lysegrønt, som er så fint og sart i farven og passer perfekt til min gamle Safari stol.


Det kan vaaaaaarmt anbefales at smutte forbi den nye og super fine butik, eller bare trykke her og savle over alle deres fine ting i shoppen.

"Krea-Rummet"

Vi er næsten lige flyttet, til at fantastisk hus. Vi har ikke lavet så meget om, men vi valgte at flytte køkkenet. Min kæreste og jeg blev enige om at dele "det gamle køkken" og lave at fælles kontor og værksted. Der gik ikke en måned før min kæreste følgte sig trængt op i en krog og flyttede sit kontor...

Så nu har jeg mit EGET rum....
Min opslagstavle som jeg ofte "Starter forfra" på, fordi den bliver overfyldt.
Mit sybord og min kærestes ex-kontorbord...


 3 sæt babysengesæt fundet i nordjysk genbrug til 15 kr pr. sæt.
 Jeg elsker flamingoer
Lidt af alt mit stof...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...