onsdag den 23. november 2011

Inden jeg pakker færdig og hopper i seng vil jeg lige vise jer vejret næste 4 dage i mit liv...



Jeps, tager til Cannes i morgen, er blevet inviteret af min skønne veninde, bare os, ingen børn, ingen mænd, aaaaaaaaah. Eller som jeg har det lige nu: shiiiiiiiiiiit, f*************ck, snøft jeg kan da ikke undværer kaptajnen i FIRE DAGE, eller kan jeg. Nå det må tiden jo vise.
Men jeg er rigtig nervøs for at tage fra banditten... Ååååh suk.

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 21. november 2011

K O L O N I H A V E N

I dag har jeg været en tur inde i København i vores butik i Skindergade, og hvad fandt jeg der på gaden.... Kolonihaven.... den fineste butik med ene af unikke HOME MADE stuff.
Den vildt søde kvinde som stod i butikken fortalte mig at den tidligere har ligget på vesterbro men nu er flyttet. Det er fire krea kvinder der har shoppen sammen, de har hver deres ting de kan og er alle fire VILDT dygtige, og så inspirrerende.

Butikken ligger:
Hjørnet af Skindergade 43 og Skoubogade 5 i København

Her får I lige en foto storm af den fede kolonihave...
 IPhone Kvalitet...

  
 
 




Og her er hvad jeg kom ud af butikken med, det er til Ellen når hun engang kommer.
Totalt CIRC DE SOLE i love it
Huen er strikket af Islandsk uld og pompommen er lavet af tyl.


søndag den 20. november 2011

los studios

Min far er fotograf og derfor har jeg selvfølgelig, hele mit liv, været vand til at blive sat foran et kamera når han skulle eksperimenterer med nyt lys, baggrunde og nye kamera. Så både Asger Willy og jeg røg selvfølgelig en tur i los studios da vi var på mini ferie, Asger Willy var meget imod at være foran kameraet han ville hellere over og hjælpe morfar med at trykke på knapperne...
Hans sko klarede presset meget bedre.




fredag den 18. november 2011

Flyvetur, familie, fund (genner), frisk luft og feber

Kaptajnen og jeg er taget en tur til Skagen op til mine forældre. Det er så skønt med en lille ferie og kaptajnen nyyyyyder norden, også selv om han er blevet syg og har feber...
Vi laver en masse dejlige ting bla. leder efter genbrugs fund... det er ikke blevet til så meget med har bla fundet 3 fantastiske Burda børne blade fra ´88 og ´91 med mange fine ting, og rigtig mange vildt sjove billeder.



 Jeg er tosset med det her billed, især børnenes fars afslappede holdning og udtryk...
 Syntes de her to chicks outfits er totalt chic, og "den lille pioner" som de kalder ham er da også så cool...
 Tjek lige tøsebarnet på traktorens køler....
 kort poset top, baggy pants, bæltetaske og hottentot (som det hed da jeg var barn)

 Asger Willy var med i genneren og ar faldet pladask for nogle meget ´90 agtige plastik dækkeservietter og et gammel Yamaha orgel.



En kold og dejlig tur på stranden, Asger Willy i sin nye flyverdragt fra Mini Rodini



onsdag den 9. november 2011

Lille Kanin - stort projekt..

Vi skal til at lave nyt børne værelse, Asger og Ellen skal have et dejligt stort værelse sammen og det skal være SÅ hyggeligt. Jeg har en ide om en billedvæg, men hvor alle m´billederne er broderet, jeg har nogle som jeg har fundet i genner´s og så vil jeg lave nogle selv, eller vil jeg....?
Shit det er et stort arbejde at broderer, det er sjovt, det er ikke det, men den lille kanin som jeg har fundet bliver jeg jo ALDRIG færdig med...



torsdag den 3. november 2011

min pige hun skal da bare i Asger Willys baby tøj...

hmmm sådan har jeg haft det, men helt ærligt, det findes jo SÅ MEGET fedt tøj til tøsebørn, Har fundet nogle super cool retro ting på Trendsales og har også været en tur i H&M, og det var bare for at finde en vinterjakke til Kaptajnen... kom ud med meget mere end en vinterjakke...


Den her super fine kjole er fra ts til 60,- inkl fragt. Jeg elsker mærkerne inden i, der står at det er bomuld og 30% andre fibre??? Ikke så kritiske back in the 70´s.


Det fineste "Hurra det er en pige"-kort fra min mor og far.

Asger Willy har selv valgt den her gris til Ellen Marie (som vores pige skal hedde). Han fandt den i en af de hyggeligste legetøjs og børne butikker, den hedder gyngehesten og ligger i Hellerup.

og til sidst, et af de fiiiiine sæt tøj jeg fandt i H&M...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...