mandag den 30. januar 2012

Velkommen til verdenen lille H.


Min veninde fik for 14 dage siden den fineste lille dreng, og idag har jeg set ham, nåååå der er bare noget helt specielt over et lille nyfødt barn.
Jeg har syet et par futter efter Anna´s fine Babysko -DIY. De er faktisk blevet meget fine. Anna har brugt ruskind til sålerne men det havde jeg ikke, så jeg har quiltet to lag babyfløjt med fleece imellem, det er okay men er overbevist om at ruskind ville være så fint.



søndag den 29. januar 2012

Klar, parat, tryk...

I fredags var jeg ude at købe det meste af det jeg skal bruge til at trykke med. Jeg har fået rigtig meget hjælp af Anne og så er jeg så heldig at min kæreste har haft en Repro Anstalt så han ved sindsygt meget om binder, repro, serigrafi, dækfarve, klicheer og en helt masse andre ord som jeg heller ikke ved hvad betyder... Jeg glæder mig så meget til at komme igang, men jeg kan desværre ikke selv fremkalde rammerne (lige lidt fagsprog... ;-) da den så kaldte fotoemulsion som skal bruges er giftig og jeg er gravid.

Det er så spæææændende og jeg syntes at de ting jeg har købt er super lækre (også bare at kigge på) bliver ofte lidt nørdet når det handler om "udstyr".

Jeg har den fedeste ide til noget jeg skal trykke, er overbevist om at det bliver et hit...


Mmmm dejlig post

Her er trist, gråt og koldt... meeeen i min postkasse i går lå der en dejlig pakke fra SisterBrandt´s nye webshop. De fineste notesbøger og en stak kort som helt sikkert skal rammes ind.
Det hele var så lækkert pakket ind (-nåede desvære ikke at tage foto af det da jeg blev for ivrig!!!).




lørdag den 28. januar 2012

Sarah Hvass

I kender sikkert alle sammen Sarah Hvass, jeg elsker hendes fede tegninger og er så heldig også at kende hende. For noget tid siden var jeg ude at handle og der i SuperBest´s kiosk, Sarah Hvass.... eller hendes tegninger GRATIS med BOLIG Magasinet. Der var to tryk, og man fik ét med bladet, måtte selvfølgelig købe to blade så jeg fik et af hver. De er sååååå fine.




Nu hænger de i min stue, sammen med "alt" mit andet kunst...
Tjek også Sarah´s blog ud her

Back on The top...

Asger Willy er HELDIGVIS blevet rask efter 7 dage, skøøøøønt.








- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 26. januar 2012

Talerør...

Er der andre end mig der syntes at det er nemmere at fortælle ting på bloggen frem for fx Facebook? Tror det er fordi folk følger ens blog af oprigtig interesse og ikke af nysgerrighed, kedsomhed og ligegyldighed.

Nå..... Lyder så alvorligt, det er nu heller ikke fordi jeg vil smide en voldsom bombe eller fortælle en dyb hemmelighed.

Jeg er bare træt og udmattet, Asger Willy har været meget syg siden i fredags og nu har han det heldigvis bedre, men vi har overnattet på børneafdelingen på Herlev, fordi han ikke vil drikke og spise. Han har været dehydreret og rigtig sløv, haft så dårlig ballance at han ikke kunne gå, han ville ikke andet end bare ligge på sofaen og kigge.
Efter en laaaaaaang nat hvor jeg var dumme mor som skulle vække ham hver time og tvangs fodre ham med væske er han på vej oven på igen, heldigvis.

Jeg havde bare brug for lidt taletid, nu vil jeg tage en lang lur og så skal jeg ud og købe materialerne til hjemme tekstil trykning!!!! Spændende.




- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag den 23. januar 2012

Mere Anne Nowak

Her er lidt billeder fra i Lørdags da jeg var hos Anne Nowak. Det var (som jeg måske har givet udtryk for) den vildeste dag, var så høj da jeg kom hjem, og er det stadig. Anne er fantastisk, hun er sød, sjov, vildt dygtig og en dygtig lære (du behøver ikke være nervøs inden dine workshops Anne.) Det var nogle skønne piger/kvinder/tøser der var med, men sådan er krea mennesker nok bare.

Skønt at kommet til kaffe og croissanter

Jeg havde lavet tre tegninger som jeg havde med, og fik dem "fremkaldt" i to størrelser.




En body fra H&M hvor jeg bare har syet en trekant og et mærke ind i sømmen og skjorten som jeg viste i et tidligere indlæg, nu med en stor hest på ryggen.

Jeg vil vise lidt mere af det jeg har lavet, har bare en lille dreng der lige skal blive rask først...

lørdag den 21. januar 2012

En tryk dag

Jeg er siiiiindsygt træt lige nu, er kommet hjem efter den fedeste workshop hos Anne Nowak. Hurra det var fedt er helt oppe at køre (bortset fra at jeg er kommet hjem til en lille dreng med næsten 40 i feber) over alle de ting jeg har lavet. Glæder mig til at vise jer det hele i løbet af de næste par dage. God lørdag.



- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 19. januar 2012

Tryk tid

På lørdag skal jeg på workshop hos Anne Nowak, jeg glæder mig vildt meget.
Jeg har haft travlt i går og idag, for at få de ting klar jeg gerne vil have med. Har været sindsygt syg siden søndag nat så det hele er lidt forsinket, men det jeg ikke når må bare komme med som stof og så må jeg sy det når jeg har trykt.

Jeg har købt nogle ting i H&M, til at trykke på, blandt andet denne skjorte til Asger Willy, men efter jeg har Pimpet den med de farvede trekanter, syntes jeg den er blevet så fed at jeg ikke er sikker på at den kommer med i trykken... og så er der en håndfuld pudebetræk til "det nyr børneværelse"


Jeg er ved at sy sengetøj til Ellen Marie, harlekin tern... Åååååh det tager lang tid, men det bliver fint.


Så kan jeg lige flashe mine nye mærker... cirkus bang. Min kæreste hedder Bang til efternavn og det gør Asger Willy (-og Ellen Marie) også. Så jeg syntes at de skulle have et mærke som passer lidt til den begge to (altså vores børn) i stedet for Kaptajn Willy, og så er det altså lidt af et cirkus her hjemme ind imellem. Syntes de er så fine.

Glæder mig til at vise hvad jeg oplever på lørdag og ikke mindst hvad for nogle fantastiske tryk jeg kommer hjem med.

lørdag den 14. januar 2012

Lørdag

Dejlig lørdag med helt vildt skønt vejr.





Asger Willy har tegnet rigtig meget, mest på hans hænder. Min kæreste har fødselsdag i morgen så vi har været i fuld gang.





Jeg kan ikke lige fortælle hvad jeg har fundet på til ham men i må se gaven...









- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag den 11. januar 2012

Øv

Klokken er 20:24 og for anden aften i træk er jeg gået i seng på samme tid som kaptajnen. Er blevet syg og det oven i at være MEGET gravid er ikke sjovt. Jeg er så træt men kan ikke sove fordi min store mave er varm og øm, og Ellen Marie som er der inde er i top form, tror hun øver sig på vejrmøller, kolbøtter eller de nyeste disco moves!!! HOLD OP. Kaptajnen har også lige været syg, men er oven på igen, tror snart vi har haft alle de der børnesygdomme som man skal igennem de første par år... God bedring til mig og forhåbentligt godnat.

I får lige det her billed, bare fordi jeg elsker det. Asger Willy elsker briller-solbriller, læsebriller eller nytårsbriller han er ligeglad så længe han må låne.


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 5. januar 2012

Neeeej se lige...

...hvad jeg har fået i julegave. Et nyt kamera, jeg har virkeligt ønsket mig det her, det er verdenens fedeste kompakt kamera. Det tager de bedste billeder et lille digital kamera kan tage. Jeg bruger normalt mit Nikon D90 som er et professionelt spejlrefleks, men det fylder hele min taske og vejer 1000 kilo...

Jeg har altid elsket Leica og det her kamera har det skønneste retro udseene, de lækreste detaljer, de fedeste feeds og så har det uden sammenligning den sejeste taske.


Her kommer lige en kort storm af lidt af det,det kan. Plus I lige kan se hvor "langt" jeg er kommet med mit strikke projekt.


  

 
  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...