lørdag den 24. november 2012

I❤instergram

Jeg er blevet tosset med Instergram, det er så dejligt let og uforpligtende.

Et par pics fra de sidste par instergram dage...

Follow me: mettemariem

onsdag den 21. november 2012

Vuggi made

Den anden dag da jeg hentede Asger i vuggestuen stod det her glas med syltede rødbeder på hans plads. Skøn overraskelse. Fedt at Asger selv sylter. Jeg elsker vores vuggestue. Det er nogle virkelig søde og dygtige pædagoger og Asger er vild med at være der.

mandag den 19. november 2012

Hjææælp

Nogen der kender et FAB computer geni?
Jeg vil gerne lave min blog og layout om men skal bruge hjælp?

Tak

Fotografen...

Jeg har modtaget et par test fotos fra forografen og jeg eeeeelsker dem. Opløsningen er ikke så høj men I kan helt klart få en fornemmelse❤


By the Way følg mig på Instergram: mettemariem

onsdag den 7. november 2012

Smiiiiil

Je har haft familien med hos fotograf idag, jeg er oven ud henrykt og kan slet ikke vente til resultatet kommer. Her er et billed jeg tog på vej derhen.

Min far var fotograf og jeg er vokset op med at blive fotograferet, jeg elsker de billeder han har taget af mig og min bror. Han nåede at tage lidt af Asger men desvære ikke rigtig nogen af Ellen. De billeder vi har fået taget idag kan aldrig erstatte dem min far ville have taget men det er vigtigt for mig at få det gjort.

tirsdag den 6. november 2012

Ohøj i skoven

Jeg elsker skovens dyr og har altid gjort det. Jeg havde flere familier da jeg var barn og de boede allesammen inde i min dyne!!! derfor blev jeg også relativt henrykt da Asger fik en kanin familie og et lille børneværelse.
Han elsker det og har nu leget med det i (for ham) relativt lang tid. Han har døbt familien: kaninaen, mor, mor og mor!!!! Jeg er beæret over at få opkaldt tre plastik kaniner efter mig.

Familien er fra Sylvanian Families, tjek resten af flokken ud her

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...