onsdag den 20. juli 2011

Fodaftryk nr 2

Om 6 dage bliver Asger Willy 1 år H U R R A og derfor var det tid til at få lavet et nyt fodaftryk. Det bliver så fint, men Asger Willys fødder er blevet så store at der kun kan være en på pladen... Jeg har bestilt det i den smukkeste helt pastelfarve gule. Der går lige en måneds tid før det er klart.

4 kommentarer:

 1. Har tænkt på det første aftryk mange gange siden først jeg så det ved dig. Overvejer seriøst at lokke mand og børn med et smut derop. Hvor ærgerligt at jeg ikke vidste det, da storebror var lille...man kan jo næsten ikke gøre forskel, kan man? Hvad koster det forresten og skal man bestille tid? Glæder mig rigtig meget til at se det nye! :o)

  SvarSlet
 2. Jeg må da vist lige bladre dine ældre indlæg igennem og se hvad det er for noget med det fodaftryk! -Da min Bastian satdig var i mavsen købte jeg sådan sæt, hvor man skulle kunne lave aftryk af hånd og fod... eneste problem var så bare at det først var efter at apkken var åbnet at jeg kunne læse mig til at barnets fod eller hånd skulle holdes FULDSTÆNDIG i ro i 60 sek. Arha, som om man kan tvinge en baby som min til det?! -jeg måtte opgive da Bastian bevægede både tæer og fingre konstant. Det blev derfor til sværteaftryk istedet, og de er nu også meget fine;-)

  Vil glæde mig til at følge din blog fremover!

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 3. Ville lige give dig et praj om, at jeg har tildelt dig en blog award:-) Jeg synes din blog er skøn og disse fodaftryk i keramik er da helt fantastiske!

  SvarSlet
 4. Synes også rigtig godt om din blog, så du har også modtaget en award fra mig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...