torsdag den 24. maj 2012

Klar, parat, ferie

Vi er taget til Mallorca og vi har en fest. Vejret er dejligt, vandet er skønt, begger børn stor trives og jeg er tæt på at krybe til korse og råbe "JEG ELSKER CHARTER". Her er ALT hvad en børne familie har brug for, lækker strand, dejlig mad, legepladser, børne underholdning, is, KAFFE og skygge.(okay det kom til at lyde som et dårligt radio reklame spot!!!!!!!) men tjek lige de her fotos.

5 kommentarer:

 1. Åh det ser dejligt ud! Skønne billeder. Og fed hat samt kjole :-) Rigtig god ferie!

  Kh Pernille

  SvarSlet
 2. Jeg elsker din solhat - og faktisk er jeg på jagt efter en lignende. Hvor har du købt den?

  God ferie!

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg købte den sidste år i hm, klippede det grimme bånd af og lavede en stor "nude" sløjfe i nakken. Har faktisk lige købt en til her på Mallorca, klippet båndet af og sat en tynd neongul snor på, så cool.

   Slet
 3. Åh hvor bliver jeg da slet ikke misundelig *GG* Det er dog Lanzarote jeg gerne vil tilbage til, det kan altså anbefales, der er SÅ smukt og der er f.eks også en zoo som er meget anderledes end herhjemme med super flot og gennemført... Man kan dog kun komme på charterrejse til Lanzarote fra Oktober til April.

  SvarSlet
 4. Vi var på Lanzarote sidste vinter og det var jeg faktisk ikke helt tosset med + flyveturen var lidt for lang og især nu med en nyfødt og en krudtugle på 2!!! Men vi var i Rango Texas park og svømme med søløver, det var fedt.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...