mandag den 12. september 2011

-blå bog

Lige siden jeg var til min første scanning med Asger Willy har jeg "arbejdet" på en fotobog til ham fra det første år af hans liv. Bogen er ENDELIG blevet færdig og jeg har fået den trykt og den er blevet fantastisk fin. Den har lærredsbeklædte hjørner og ryg, et format på 30x30 cm og har 200 sider fyldt med billeder, ynglingssange og små historier. Jeg har lagt billeder ind af alt fra fødselsaftest, sygehus armbånd, første bad, hele familien, dåbsatest og selvfølgelig alt det vi har oplevet. Alle siderne i bogen har forskellige blå farver-derfor hedder den Blå Bog.


7 kommentarer:

 1. Nej hvor er den bare fin! Hvor henne har du fået lavet den med sådan et lærredsomslag? det har jeg aldrig set...Jeg elsker bare lækre fotobøger og må virkelig snart lave bøger til mine piger ;-)
  Kh Kira

  SvarSlet
 2. Den er virkelig fin, kunne også godt tænke mig at vide hvor du har fået lavet den?

  SvarSlet
 3. Hold k**t hvor er den bare flot!!
  Vil også meget gerne vide hvor du har fået den trykt? :)

  SvarSlet
 4. Nej, Mette Marie! Hvor er den bare fin. Så fedt at du har været så god til at samle det hele i en bog, det bliver han garanteret glad for når han bliver voksen :)

  SvarSlet
 5. Tak jeg er også selv helt tosset med og har faktisk lavet flere af dem, alle i samme format men med forskellige "temaer"

  De er lavet hos myphotobook.dk, man downloadet deres program, laver sin bog og bestiller når man er færdig. Jeg bruger deres "gamle" program det syntes jeg er bedst, man kan stadig downloade det. Den her bog i det format med 200 sider kostede 2000,- men man kan få dem fra 300,-.

  SvarSlet
 6. Hvor ser den bare fin ud og hvor er det da en fantastisk idé.
  Jeg gad virkelig godt at jeg havde taget mig sammen og udfyldt børnenes bog til mine tøser....
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 7. WAUW hvor er det en fed bog! Men sikke et arbejde du må have lagt i det altså:-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...