tirsdag den 27. september 2011

"Mig og min hobby".

Sidste år blev jeg kontaktet af en redaktør fra Femina som havde hørt om mig "-den lille pige der går på jagt!!!) og hun ville gerne lave en kort artikel om mig og min hobby.... det siger man ikke nej til. Så der troppede fotograf, stylist og redaktør op en tirsdag morgen i vores hus....

Jeg syntes selv at det blev et FANTASTISK billed så derfor deler jeg...


Artiklen kommer her:

Mette Marie Munk Christoffersen, 25 år.
Uddannet skrædder
Går på Jagt.

Min "passion" for jagt begyndte for snart 5 år siden. Jeg var med på jagt, bare for at opleve hele sceneriet. Min bror og jeg stod sammen inde i skoven, han med sit gevær og mig med sommerfugle i maven. Pludselig, 10-12 meter væk, kommer der en rå (rådyrs hun) løbende sammen med sine to lam. Min bror tager geværet op, trækker vejret og bang.... der på jorden ligger det fineste lille lam, med de smukkeste øjne, og jeg er helt oppe at ringe, det var det største adrenalinkik nogensinde... Fra det øjeblik vidste jeg at det skulle jeg også.
Jeg elsker naturen, være i den, opleve den, og blive en del af den. Det at knokle i mange timer, dage, nogle gange uger, måneder, for at nedlægge lige præcis det stykke vildt. Flå det, partere det for så at tilberede det og spise det. Det er der, for mig, en kæmpe tilfredsstillelse i. Måske er det menneskets urgamle jagt instinkt.
Jeg er mest til jagt med min riffle. Pürchjagt, hvor man observerer dyret, måske på meget lang afstand, lister sig ind på det, og er man dygtig og stille nok så det ikke stikker af, skyder det. Jagt hvor man skal arbejde hårdt. Jeg er så heldig at have fundet en skøn kæreste som også går på jagt.

11 kommentarer:

 1. EJ HVOR COOL - fint billede med et lille "glimt i øjet"...I like :-)

  SvarSlet
 2. Du er sgu da helt model agtig og samtidigt ret rå. :-) Fedt billede, men synes din beskrivelse af jagten er lidt uhyggelig. Jeg ville lade den stakkels bambi løbe sin vej! :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk billede og sejt du går på jagt - tror aldrig jeg jeg selv ville kunne skyde en 'Bambi', tager hatten af for jer der kan ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er det er smukt billede. Wow.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Super fedt billede, har du også skudt krokodillen?

  SvarSlet
 6. PIFFFFFFFFFFFFFFFTTTTTTTTTTTTTTT jeg dør over hvor lækkert billede og hvor lækker du er!!!!!!!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...