fredag den 30. december 2011

nytt år, Sverige och godis


Vi er taget til Sverige for at holde nytår eller nærmere for at være her over nytår. Vi blev enige om at efter som kaptajnen OG jeg ikke kan holde os vågne meget længere end til Kl 20:30 var der næsten ikke andet at gøre. For det første er der cirka ingen der gider holde fest men en gravid dødbider og hendes partner In crime, og for det andet så eeelsker vi at shoppe amok i Ika's godis afdeling, så vores nytårs aften kommer til at bestå af "Bilar", "Kina kugler", "non stop", alt godt fra " karamell kungan", "hjortronsylt", "polar bröd" och "mellan mjölk", en omgang mystisk svensk tv, måske et spil Matador eller noget andet kedeligt og så når vi knapt nok kan slæbe os rundt mere på vores trætte ben ( Kl ca 23:30) sidder vi klar med et glas... skåler og går i seng, godt nytår.

Vi har lejet en super lækker "sommar stüga" i syd Sverige, her er virkeligt skønt, nu har jeg været i temlig mange svenska stügar og uden sammenligning er den her den fedeste, smukt hus, lækker indretning, fedt for børn, tæt ved vandet og meget tæt på en Ika OG en Coop Ekstra...

Jeg Hipstarmatic spamer jer lige.


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. I er så dejlige:) Du ved jeg altid vil feste med dig- os når du er tyk.... Men forstår godt at karamell kungan, hjortronsylt og polar brød slår ALT som højgravid<3 Heja Sverige og Tack for alt det gamla.... Godt nytår:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...