onsdag den 14. december 2011

hej grinebidder basse.

jeg går, som jeg tidligere har nævnt, til scanninger på Riget hver uge, alt går heldigvis fint og Babyen aka Ellen Marie har det SÅ godt. Når man kommer der så ofte kan både receptionister og læger. i går var vi ende hos en af mine ynglings læger og han gav os en 3D scanning af Bebs og vi fik det her fiiiine billed med hjem, og nej jeg vil ikke bombaderer jer med scannings billeder, suntes bare at det her er virkeligt sjovt, er overbevidst om at Ellen Marie smiler til os...


9 kommentarer:

 1. Hun er fin:) Og ja, hun smiler da til jer.

  SvarSlet
 2. Hvor ser hun dejlig ud! 3D scanning er bare en fantastisk opfindelse. Mine unger var oppe at slås allerede inden de blev født, det så vi nemlig i 3D - den ene sparkede den anden i rumpen mens jeg blev scannet!
  Godt at det går godt med hende.

  SvarSlet
 3. Og forresten, sikke et fint navn!

  SvarSlet
 4. Åh så fin en Ellen Marie, med et smukt navn!

  SvarSlet
 5. Hvor er det dejligt med billederne, godt med yndlingslæger.. Pudsigt at jeg har en Ellen Katrine på 14 ( dengang var Ellen absolut ikke på mode min mor græd som pisket) og en Agnes Marie på 5 .. Rigtig godt navn i der har valgt, og så er jeg jo en succer for gravid og fødselshistorier...

  SvarSlet
 6. Hvor fint:-) Og meget smukt navn i har valgt!

  SvarSlet
 7. Hej :-)

  Jeg har første gang stiftet bekendskab med din super fine blog i dag, jeg er helt vild med dine ideer og personlige stil.
  og sikke en fin ny lille en :-)
  (ikke for at spolere glæden, men webland er som bekendt nogle gange farlig, og eg tænkte bare at billede indeholdte personfølsomme dataer.. hvilket du jo nok godt ved)

  Keep up the good work og glæder mig til at følge mere med fremover

  gode weekend hilsner fra sandra

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...