søndag den 29. januar 2012

Klar, parat, tryk...

I fredags var jeg ude at købe det meste af det jeg skal bruge til at trykke med. Jeg har fået rigtig meget hjælp af Anne og så er jeg så heldig at min kæreste har haft en Repro Anstalt så han ved sindsygt meget om binder, repro, serigrafi, dækfarve, klicheer og en helt masse andre ord som jeg heller ikke ved hvad betyder... Jeg glæder mig så meget til at komme igang, men jeg kan desværre ikke selv fremkalde rammerne (lige lidt fagsprog... ;-) da den så kaldte fotoemulsion som skal bruges er giftig og jeg er gravid.

Det er så spæææændende og jeg syntes at de ting jeg har købt er super lækre (også bare at kigge på) bliver ofte lidt nørdet når det handler om "udstyr".

Jeg har den fedeste ide til noget jeg skal trykke, er overbevist om at det bliver et hit...


12 kommentarer:

 1. Eeeeeej hvor fantastisk! Fedt fedt fedt fra en trykke nørd til en anden :) Glæder mig til at se hvad du skal trykke! Må jeg spørge hvad du har givet for det hele?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er så fedt, jeg er også søm et lille barn, wiiiiii. Jeg har købt det hele hos Spektrum i Charlottenlund og kom af med ca 2000,- hun har en okay hjemmeside med priser (eks. moms) men hvis du vil købe noget skal du helt klart tage op til hende, det er så spændende.

   Slet
  2. Jeg skal faktisk på kursus hos hende på onsdag, så det er fedt at vide hvor mange penge jeg ca skal regne med at komme af med :o)

   Slet
  3. Hos hende Spektrum? Fedt tror hun er vild.

   Slet
  4. Ja, hele onsdag, introkursus i uniprint :o) Jeg glæder mig, dog ikke lige så meget som når jeg skal hos Anne, det er bare særligt at komme ud til hende!

   Slet
  5. Åååååh misundelse. Meeen ENIG Anne er fantastisk super fed at være sammen med.

   Slet
 2. Spændende, glæder mig til at se hvad det bliver til!

  KH

  SvarSlet
 3. Spændende! Ville så gerne på kursus hos Anne, men der er bare lidt langt fra Århus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er langt, men helt klart en køretur vær. Og så er der jo færgekaffe og tørre rundstykker (hvis du altså sejler)

   Slet
 4. Ville så gerne være en sej tryk-nørd. Forstår overhovedet ikke alle de der fagudtryk og seje ord. Men beundrer virkelig det håndværk. Håber du kan lave en lille DIY på et tidspunkt måske?

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at se hvad du fremstiller i dit lille hjemmetrykkeri ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...